Kunst & Creaties Educatie Duurzaamheid

Over MM

Ontwikkelen van creativiteit voor

Leerling & docent

Educatie

MoedersMooistes heeft veel ervaring met het geven van procesgerichte creatieve lessen aan leerlingen van het basisonderwijs en het ondersteunen van onderwijsteams of leerkrachten hoe zij meer creativiteit in de lessen kunnen brengen.

Duurzaam

Duurzaam, zo’n veelgebruikte term.
Ook ik prijs mijn producten zo aan, maar waarin onderscheid werk zich dan? Ik ben een voorstander een circulaire economie, dus koop ik niets nieuw, tenzij het echt niet anders kan. Er zijn namelijk zo veel spullen die goed zijn voor een tweede ronde!

Het kost wel tijd om te jutten en geschikte materialen uit elkaar halen, dat kost natuurlijk meer tijd dan nieuwe spullen kopen. Gelukkig vind ik dit heerlijk om te doen! Niet alleen spullen als stoffen en leer, maar ook de fournituren, tangen, naalden en naaigaren zijn ruim beschikbaar uit zolderopruimingen, de kringloop of ruilhoeken op Facebook.

Zo zijn mijn producten dus duurzaam!

Waar kan duurzaam

Re- & Upcyclen

Vers uit  het Atelier

Laatste Werk

Kunst & creaties

Naast vakdocent is Tessa kunstenaar met een passie voor keramiek en textiel en het maken van nieuwe dingen van oude spullen. In haar atelier maar ook thuis maakt ze creaties. Vaak is ze op zoek naar basismaterialen bij de kringloop als een Jutter op het strand.  Naast de basisspullen heeft ze soms ook mooie bijvangst, zoals vintage spullen uit ’60’s en ’70’s. Deze verkoopt ze via Instagram @juttertje

Kustenaar |  Vakdocent

Tessa Hoevers

Mijn doel bij de kunstvakken is kort samen te vatten als; Binnen duidelijke kaders, de vrijheid hebben om jouw innerlijke wereld naar buiten te laten komen, door te maken!

Creativiteit is voor mij als kunstvakdocent, als ik zelf werk of met kinderen aan het werk ben, heel belangrijk. Creëren, plezier hebben, mislukken, bijstellen van je idee, successen en kleine ontwikkelingen horen daar bij. Ik zie het werk van kinderen als een proces, waarin terugkijken op hoe je iets hebt gemaakt en wat je hebt beleefd belangrijk is. Mijn vakgebied is boetseren, tekenen en textiel, maar ik wordt van alle creatieve uitingen enthousiast, dus breed inzetbaar!

Bekijk mijn creaties & jutschatten

Atelier MM